Autoroute Portugal Fly Drive

Zelf uw vakantie samenstellen geeft u optimale vrijheid. Zelf een autoroute in Portugal samenstellen ook. Het vergt echter wel meer voorbereiding dan een kant en klare Portugal reis via een reisorganisatie. Om u op weg te helpen vindt u hieronder drie routes die u kunt aanhouden voor uw Fly drive in Portugal.

Fly drive routes

De fly drive routes in Portugal zijn grofweg onder te verdelen in drie gebieden: noord, midden en zuid Portugal. In het noorden vindt u de Romantic River route, de Back to the Beginning route en de Port to Port route. In het midden vindt u de Medieval Monumens route, de Lisbon Highlights en kunt u Exploring the Alentejo route kiezen. In het uiterste zuiden is ligt het bekende Albufeira en is de Alluring Algarve route beschikbaar. Uiteraard kunt u zelf alternatieve routes bedenken voor een fly drive door Portugal. Kijk bij de beschikbare reisbureaus voor Portugal welke routes ze aanbieden en maak vooraf een duidelijke selectie.

 

Car Del Mar Portugal

Rondreizen in Portugal met een huurauto van Car Del Mar

De juiste route of omgeving gevonden om met je huurauto rond te reizen? Wil je vlucht, verblijf en huurauto afzonderlijk van elkaar boeken? Zoek dan naar huurauto’s bij Car Del Mar.