Zonvakantie september Portugal

Op zoek naar een zonvakantie in september? Dan is Portugal dé bestemming. Vermijd de hitte en de drukte van de zomer in Portugal.

Het weer in september

In september is het weer in Portugal aangenaam. Geniet van gemiddeld 27 graden Celsius. Het aantal zonuren per dag kan verschillen, maar gemiddeld komt Portugal nog op 9 zonuren per dag! Een prima vakantiebestemming voor het najaar dus. Op de eilanden, zoals de Azoren, is het iets koeler (gemiddeld 24 graden en 6 zonuren). De Azoren kan je dan ook het beste in de zomer bezoeken om te kunnen genieten van hoge temperaturen. Door in september een Fly Drive te boeken kun je genieten van lekkere temperaturen, en is het meteen iets minder druk dan in het hoogseizoen.

Vakantie boeken

Ook in september bieden reisaanbieders veel mogelijkheden voor een vakantie in Portugal. Kies bijvoorbeeld voor een Fly Drive vakantie (vlucht, huurauto, hotel). Je maakt een rondreis door een zelf te kiezen deel van Portugal. Op deze website vind je meer informatie over de mogelijke bestemmingen in Portugal, reisinformatie en tips, en een overzicht van reisaanbieders, ook voor een vakantie in het najaar. Oriënteer je gerust op onze website, of kies hieronder een reisaanbieder om meteen te kunnen boeken.

De Jong Intra

Zelf je vakantie naar Portugal in het najaar samenstellen? Dat kan bij De Jong Intra. Ook lage prijzen vanaf 219 euro per persoon.

Kras Reizen

Bij Kras vind je een uitgebreid aanbod van reizen naar Portugal. Een Fly Drive in het najaar boek je gemakkelijk en snel, voor een scherpe prijs. Kies zelf voor 3, 4 of 5 sterren kwaliteit.

Eliza was here

Linksaf als iedereen rechtsaf gaat? Neem dan een kijkje bij Eliza was Here. Unieke plekjes en leuke hotelletjes. Veel keuzemogelijkheden voor een zonvakantie in september.