Rondreis Portugal 8 dagen

Een rondreis Portugal in 8 dagen? Dat is zeker mogelijk! Veel toeristen die kiezen voor Portugal verblijven er 8 dagen of 15 dagen. In een dikke week Portugal kun je het land of een deel ervan in vogelvlucht verkennen en de mooiste bezienswaardigheden zeker zien. Ben je van plan om een 8-daagse rondreis naar Portugal te boeken? Lees dan onderstaande tips en aanbiedingen door.

Rondreis Portugal in 8 dagen

Tips voor een 8-daagse rondreis door Portugal

Maak de juiste keuzes voor een week Portugal. Je hebt tenslotte ‘maar’ een week. Hoewel een reis tussen 6 en 9 dagen naar Portugal heel populair is: in een 8-daagse rondreis kun je niet door heel Portugal rondreizen. Kies daarom een gedeelte van Portugal. Bijvoorbeeld het noorden en het midden (zie onderstaande populaire rondreis). Of ga juist naar de Algarve in het zuiden. In een week kun je 7 hotels in 7 verschillende plaatsen boeken, maar het is verstandiger om je te beperken tot 3 of 4 hotels. Het voordeel van keuzes maken is dat je de omgeving van de hotels die je boekt op je gemak en veel uitgebreider kunt verkennen. Veel rondreizen door Portugal van 8 dagen bestaan dan ook uit een combinatie van een of meerdere overnachtingen per hotel.

Fly Drive vakantie

8 dagen rondreizen in Portugal? Dan kies je bij voorkeur voor het type Fly Drive vakantie. Eenvoudig en snel geregeld. Een Fly (de vluchten heen- en terug) en Drive (je huurauto) in combinatie met een of meerdere overnachtingen per hotel. Reisaanbieders bieden complete 8-daagse Fly & Drives aan naar Portugal, zonder dat je zelf allerlei details hoeft te regelen. Focus je op de bezienswaardigheden en laat de rest over aan het reisbureau!

UITGELICHT: 6-9 daagse reizen bij Kras

 • Fly-drive Azoren – Terceira & São Miguel

 • Fly drive authentiek Portugal
 • Fly drive kleurrijk Madeira

UITGELICHT: populairste 8-daagse Fly Drive voor 2019 bij De Jong Intra

 • Fly Drive ‘Algarve, Alentejo en Lissabon’ – van de kustreek Algarve via de mooie Alentejo met bezienswaardige steden Beja, Evora naar Lissabon en terug. 
 • Fly Drive ‘Het achterland van Lissabon’ – Mooie compacte autorondreis vanuit Lissabon met o.a. bezoeken aan Sintra, Coimbra, Fatima en natuurlijk Lissabon zelf.
 • 8 dgs excursiereis De vele Gezichten van Madeira

  8 dgs excursiereis De vele Gezichten van Madeira

  8-daagse Rondreis naar 8 dgs excursiereis De vele Gezichten van Madeira in

  793,00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk bij aanbieder
 • 8-daagse autorondreis Algarve, Alentejo en Lissabon

  8-daagse autorondreis Algarve, Alentejo en Lissabon

  Van de kustreek Algarve via de mooie Alentejo met bezienswaardige steden Beja, Evora naar Lissabon en terug.

  375,00 Aanbieder: DeJongIntra.nl
  Bekijk bij aanbieder
 • 8-daagse autorondreis Algarve, Alentejo en Lissabon