Vakantie Lagos in de Algarve

Lagos, gelegen aan de zuidkust van de Algarve, is een van ’s lands populairste toeristische resorts. De meeste bezoekers worden aangetrokken door de prachtige stranden zoals de Meia Praia; enorme stroken van prachtig zand. Naar het oosten vind je het meer afgelegen Praia do Pinhão. Er zijn in Lagos talloze aanbieders van fietsverhuur, paarden en boten voor boottochten vanuit de haven.

Naast zon en strand heeft Lagos nog meer aantrekkelijke kanten, zoals het gemeentelijk museum dat kerkelijke schatten, handbewerkte kunstschatten en foetussen van dieren bevat.

Lagos – Ponta de Piedade

Vanuit Ponta da Piedade kun je boottochten maken naar de watergrotten. Vooral in de ochtend is het een drukte van belang in Ponta da Piedade, dus zorg ervoor dat je er vroeg bij bent. Ook de vismarkt en de mooie vuurtoren zijn leuk om te bezoeken.

Fly Drive Algarve Portugal

Bezienswaardigheden Lagos

Het stadscentrum van Lagos is opgetrokken in een traditionele architectuur met kleuren die uniek zijn voor de regio (zie afbeelding). De stranden van Lagos variëren in vorm en stijl; van lange zandstranden kleine, gesloten strandjes die omsloten worden door kliffen.

Vakantie Lagos Algarve boeken

De Jong Intra

De Jong Intra heeft een ruim aanbod kant-en-klare reizen naar Portugal, ook in Lagos. Stel je Fly Drive verblijf in een paar stappen samen.

logo eliza was here

Eliza was here

Waar iedereen rechtsaf slaat, slaat Eliza was here linksaf. Eliza was here biedt onder andere accommodaties in Lagos en de directe omgeving (Algarve). Ervaar de speciale reizen!

    Ontdek de prachtige zandstranden van de Algarve

    Ontdek met TUI de prachtige zanstranden in deze mooie regio van Portugal. TUI biedt een breed aanbod aan betaalbare reizen.