Fly Drive Madeira

Boek een Fly Drive Madeira en ervaar de beroemde drijvende tuin tijdens je fly drive vakantie Portugal. Madeira heeft de bijnaam ‘drijvende tuin’, vanwege het grote aantal orchideeën dat er groeit. Dit vulkanische eiland was één van de eerste ontdekkingen van de Portugese zeevaarders. Het eiland heeft een dramatische skyline met pieken en kliffen, waar meerdere Portugezen en Britten in het verleden zijn omgekomen.

Fly Drive Madeira

Madeira vakantie – beste Europese eilandbestemming

Madeira won twee jaar op rij de World Travel Award voor beste Europese eilandbestemming. Madeira heeft een subtropisch klimaat en een ongeschonden natuur, die in dat opzicht nergens in Europa geëvenaard wordt. Madeira is uitermate geschikt voor een fly drive vakantie inclusief huurauto. Ontdek het eiland op je gemak door zelf vervoer beschikbaar te hebben. Ontdek het met een fly drive Madeira!

 • 15-daagse rondreis Kleurrijk Madeira

  15-daagse rondreis Kleurrijk Madeira

  Per auto Madeira verkennen; een uitstekende manier om op uw gemak te genieten van de uitbundige natuur, de indrukwekkende vergezichten en de pittoreske plaatsjes onderweg. Een bezoek aan Funchal ontbreekt natuurlijk ook niet in het programma. Wandelend of toerend over ...

  1.362,00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk bij aanbieder
 • 8-daagse autorondreis Mooi Madeira

  8-daagse autorondreis Mooi Madeira

  Een heerlijke rondreis over het prachtige Madeira. Heerlijk genieten van de natuur en cultuur.

  335,00 Aanbieder: DeJongIntra.nl
  Bekijk bij aanbieder
 • Fly & Drive Madeira - 12 dagen

  Fly & Drive Madeira – 12 dagen

  Funchal, Machinco, Santana, Sao Vicente, Porto Moniz. Wij hebben voor u een prachtige 12-daagse rondreis per huurauto samengesteld langs de hoogtepunten van dit eiland. Een aanrader is ook uw route een paar uur te onderbreken om een wandeling te maken ...

  895,00 Aanbieder: Primavera Reizen
  Bekijk bij aanbieder
 • Fly-drive Kleurrijk Madeira

  Fly-drive Kleurrijk Madeira

  Individuele vliegreis Portugal, Madeira incl. huurauto, verblijf en ontbijt, met o.a. Funchal, Santana en Porto Moniz

  612,00 Aanbieder: Kras.nl
  Bekijk bij aanbieder

Rondreis Madeira – wanneer?

Het eiland Madeira wordt omringd door het water van de Golfstroom, dat garant staat voor warme zomers en milde winters. Het wordt er nooit kouder dan 15 of 16 graden Celcius. Het eiland ligt voor de kust van Noord-Afrika, op 4 uur vliegen vanuit Nederland. Een prachtig eiland met een geschikt klimaat voor een vakantie. Kortom, Madeira is het hele jaar door een heerlijke vakantiebestemming voor een Fly Drive. Wil je Madeira zien in volle bloei? Ga dan op vakantie in de periode maart tot juni. Als je kiest om te wandelen (zie andere bezienswaardigheden en activiteiten verder op deze pagina) dan is juli tot september een prettige periode. Dit heeft als reden dat tijdens die periode de kans op regen kleiner is, en de paden daardoor beter begaanbaar.

Waar vroeger vooral oudere mensen Madeira bezochten gaan steeds meer jongere reizigers op vakantie naar dit prachtige Portugese eiland. Je hebt er namelijk naast wandelen veel mogelijkheden voor activiteiten als duiken, canyoning en zelfs extreme sporten.

Wandelen tijdens je Fly Drive Madeira

Madeira is een prachtige bestemming voor de zon. Maar Madeira staat ook bekend als een prachtig eiland om te wandelen. Wandelen langs een levada is een van de meest leuke ervaringen op het eiland. Er zijn meer dan 3000 km irrigatiekanalen die u door de mooiste landschappen van het eiland leiden! Als je een Fly Drive Madeira boekt moet je zeker een aantal wandelingen langs de levada’s maken, anders is je vakantie maar deels geslaagd.  Levada’s vind je bijvoorbeeld in het Madeira Nationaal Park en in Ecologisch Park Funchal.

Levada’s

De levada’s worden het hele jaar door bezocht, zowel door bewonders als door toeristen. Hoewel