Fly Drive Lissabon

De stad Lissabon is één van de opvallendste hoofdsteden van Europa: De stad baadt in het pure, typische Atlantische licht, getooid met het kasteel van St. George’s en gebouwd op zeven heuvels. Als je Lissabon een bezoek brengt, zal de stad vast en zeker je hart veroveren met haar oprechte vriendelijkheid en het heerlijk relaxte ritme. Lissabon dankt haar charme aan de nostalgische én progressieve flarden die je in het dagelijkse leven ontwaart. Lissabon is een prachtige stad om te bezoeken tijdens je Fly Drive vakantie. Combineer Lissabon bijvoorbeeld met het achterland.

Fly Drive Portugal Lissabon

Populaire Fly Drives

 • 8-daagse fly-drive Algarve, Alentejo en Lissabon

  8-daagse fly-drive Algarve, Alentejo en Lissabon

  Van de kustreek Algarve via de mooie Alentejo met bezienswaardige steden Beja, Evora naar Lissabon en terug.

  576,00 Aanbieder: DeJongIntra.nl
  Bekijk bij aanbieder
 • 8-daagse fly-drive Het achterland van Lissabon

  8-daagse fly-drive Het achterland van Lissabon

  Mooie compacte autorondreis vanuit Lissabon met o.a. bezoeken aan Sintra, Coimbra, Fatima en natuurlijk Lissabon zelf.

  584,00 Aanbieder: DeJongIntra.nl
  Bekijk bij aanbieder
 • Fly-drive Lissabon, Alentejo & strand

  Fly-drive Lissabon, Alentejo & strand

  Individuele rondreis Portugal incl. huurauto en ontbijt, met o.a. Évora, Beja en Ericeira

  784,00 Aanbieder: Kras.nl
  Bekijk bij aanbieder
 • Fly-drive Portugal Totaal

  Fly-drive Portugal Totaal

  Individuele rondreis Portugal incl. huurauto en ontbijt, met o.a. Lissabon, Fátima, Coimbra, Porto, Braga, Magualde, Castelo Branco, Evora en Setúbal

  824,00 Aanbieder: Kras.nl
  Bekijk bij aanbieder

Luister naar de treurige fado muziek, wandel door de steegjes van de Moorse wijk Alfama, geef je over aan de Art Nouveau banketbakkerijen of leef je uit bij een Bairro Alto straatfeest.

De beste manier om Lissabon te verkennen is een ritje op de eeuwenoude tram 28. Deze tram leidt je langs statige pleinen, de sierlijke koepel van Estrela Basilica en de Romaanse kathedraal. Stap uit bij het kasteel voor een wandeling over de muren, met een prachtig uitzicht op de rivier de Taag. Op steenworp afstand vind je de Moorse wijk Alfama met haar melancholische fado liederen. Als je afdaalt naar de Taag, kun je een bezoek brengen aan het Jerónimos klooster. Dit fantastische Manueline klooster brengt je terug naar de gouden eeuw van Portugal.

Fly Drive Lissabon toren van Belem
Fly Drive Lissabon stad overzicht
Fly Drive Lissabon tram

Verblijf in Lissabon

Lissabon is een prachtige stad om een aantal dagen te verblijven tijdens je Fly Drive. Je kunt bijvoorbeeld een hotel kiezen met uitzicht over de stad en de rivier de Taag. De hotels zijn van goede kwaliteit. De hotels beschikken vaak over een receptie, restaurant, bar/lounge, terras, sauna, jacuzzi, fitnessruimte en wifi. De kamers zijn veelal voorzien van televisie, telefoon, airconditioning, minibar en kluis. De badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Vaak is er de mogelijkheid om je auto (overdekt) te parkeren, tegen een geringe betaling per dag. Als je een hotel wilt boeken in Lissabon kun je het overzicht verliezen door het grote aanbod. De reisbureaus voor Portugal waar wij mee samenwerken zorgen ervoor dat je een gericht aanbod van hotels ontvangt, op basis van jouw wensen. Je kunt kiezen voor een hotel aan de rand van de stad, of juist in de buurt van het centrum en het Eduardo VII park. Je vindt in Lissabon goede restaurants en diverse winkels.

 

 

Fly Drive Lissabon en Algarve

Een favoriete reiscombinatie is het combineren van Lissabon met de Algarve. Vanuit Lissabon reis je bijvoorbeeld via Evora naar de Algarve. Het tussenliggende gebied ‘Alentejo’ biedt veel mogelijkheden. Het gevarieerde landschap wordt gekenmerkt door kurkeiken, wijngaarden en olijfbomen. Maar ook de zonaanbidder en strandliefhebber komt bij een zonvakantie Alentejo aan zijn trekken. Je kunt er ook voor kiezen om Porto toe te voegen aan je reis, zodat je een combinatie maakt van Porto, Lissabon en de Algarve streek in Portugal. In de Algarve kun je bijvoorbeeld Faro bezoeken. En natuurlijk biedt deze rondreis de mogelijkheid het verblijf te verlengen met een strandvakantie in een van de vele accommodaties aan de mooie zuidkust. Een prachtige rondreis op het vasteland van Portugal, met veel afwisseling. Kies bij Kras (zie link hieronder) bijvoorbeeld voor de Fly Drive Lissabon, Alentejo en strand om al deze ervaringen te kunnen opdoen.

Fly Drive Portugal Lissabon en Algarve

Fly Drive Lissabon boeken

Een Fly Drive naar de hoofstad van Portugal is te boeken bij diverse aanbieders. We lichten er enkele voor je uit.

Lissabon bij De Jong Intra

Stel je Fly Drive Lissabon samen bij De Jong Intra. Combineer deze prachtige stad met de Algarve en Alentejo. Zo biedt De Jong Intra een complete 8-daagse reis aan vanaf 501 euro per persoon. Goede 3- of 4-sterrenhotels, een gratis wegenkaart en een scherpe prijs. Je kunt ook kiezen voor een stedentrip Lissabon voor enkele dagen.

Lissabon bij Kras

Kras reizen is gespecialiseerd in reizen naar Portugal. Je vindt bij dit reisbureau veel keus op het gebied van een Fly Drive Lissabon. Combineer Lissabon met de directe omgeving, of kies voor een uitgebreidere reis. Bijvoorbeeld de reizen: ‘Fly Drive Lissabon en kastelen’ of ‘Fly Drive Lissabon Alentejo en strand’. Of kies één van de andere reisorganisaties voor Portugal. Kras heeft Lissabon opgenomen in diverse rondreizen door Portugal. Bijvoorbeeld:

 • Fly Drive Portugal Totaal
 • Fly Drive authentiek Portugal
 • Fly Drive hoogtepunten van Portugal
 • Fly-drive Alentejo & Costa de Lisboa
 • Fly-drive Costa Lisboa en Alentejo
 • Fly-drive Lissabon, Alentejo & strand
 • Fly-drive Lissabon en wijnroute Alentejo
 • Fly-drive Lissabon en historisch Alentejo
 • Fly-drive Charme van Lissabon, Alentejo & Costa Lisboa
 • Fly-drive Lissabon, Alentejo & Costa Lisboa
 • Fly-drive Lissabon & kastelen

Kortom: veel keus bij Kras reizen! Kies de reis die bij jou past.

Kaart van Lissabon

Lissabon is een prachtige stad. Kijk op de kaart om je te oriënteren.

Lissabon